gala-9-octubre

Fotografia: Photofinish

Ahir va tindre lloc el lliurament dels premis 9 d’Octubre 2016 en un acte presentat per Joan Castelló i amenitzat amb els poemes de Vicent Andrés Estellés musicats per Bertomeu. La primera part de la gala va servir per a reconéixer l’alumnat local amb millor expedient durant el curs acadèmic 2015/2016: Ainhoa Beneyto Castillo, Alba Sempere Pascual i Irene Vañó Beneyto, en la modalitat d’educació primària; Iris Rodríguez Juan, en la modalitat d’educació secundària obligatòria, i Carmina Tortosa Cerdá, en la modalitat de batxillerat.

En la segona part, els protagonistes van ser els candidats més votats pel Consell Municipal de Cultura l’agost passat: el músic Juan Calatayud, en la modalitat individual, i l’organització mediambiental ACIF Mariola Verda, en la modalitat col·lectiva. En el seu discurs de tancament, l’alcalde, Josep-Vicent Ferre, va destacar que els guardonats d’ahir amplien la nòmina de persones i entitats que, amb el premi rebut, són reconegudes per la seua aportació decisiva a Bocairent.

La gala, una de les propostes més destacades de la programació local amb motiu del 9 d’Octubre, va precedir un sopar de germanor al restaurant El Cancell. Allí es van reunir premiats i familiars, representants del món cultural i educatiu, i autoritats municipals per tancar una vetlada especial.