OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La inauguració de la Fira del Llibre, que va tenir lloc el dissabte 25 d’abril a les 11:00, va ser el marc triat per a entregar els premis dels concursos literaris 2015. I és que, tal com va afirmar la regidora de Cultura, Paqui Cabanes, «aquests concursos han anat creixent i consolidant-se al compàs de les edicions de la fira», de manera que el Concurs de Cal·ligrames ha arribat a la setena edició i el Concurs de Poemes Objecte, a la tercera.

La regidora de Cultura, les representants dels centres escolars i l’alcalde van entregar els diplomes acreditatius i els premis als guanyadors, que van ser els següents:

 • VII Concurs de Cal·ligrames
  Modalitat de primària. Primer cicle: Aroa Vañó Francés. Segon cicle: Clara Perigüell Silvestre. Tercer cicle: Elena Silvestre.
  Modalitat d’ESO i batxillerat: Clara Gisbert López.
  Modalitat de persones adultes: Chelo Ferre Domènech.
 • III Concurs de Poemes Objecte
  Modalitat d’ESO. Primer cicle: Eduard Gisbert Vañó. Segon cicle: Vicent Domenech Belda.
  Modalitat de batxillerat: Araceli Llinares Belda.

A més, el conjunt d’obres participants es va poder contemplar durant tota la Fira del Llibre en les respectives exposicions: els treballs del Concurs de Cal·ligrames es van mostrar a la mateixa plaça de l’Ajuntament i les creacions del Concurs de Poemes Objecte es van instal·lar a la sala Damià Mollà de la Biblioteca Municipal. Així, aquesta convocatòria conjunta de la Regidoria de Cultura, el CEIP Lluís Vives i l’IES Bocairent va completar una edició més amb l’atractiu de sempre.