L’Ajuntament de Bocairent, a través de la web www.culturabocairent.es facilita informació d’interés general del municipi de Bocairent i, en particular, informació relacionada amb la Regidoria de Cultura.

L’Ajuntament de Bocairent realitza tots els esforços necessaris per a evitar errors i, si és el cas, corregir-los o actualitzar-los el més prompte possible. No obstant això, no pot garantir la seua inexistència ni que el contingut de la informació es trobe permanentment actualitzat.

L’Ajuntament de Bocairent no es responsabilitza de l’accés o ús dels continguts. Igualment, l’Ajuntament de Bocairent no es responsabilitza dels accessos i continguts que hi haja en els enllaços a altres webs que s’inclouen en www.culturabocairent.es.

La informació proporcionada en aquesta web té caràcter merament orientatiu. En cap cas podrà ser vinculant per a la resolució dels procediments administratius, que es trobarà subjecta exclusivament a la normativa que els siga aplicable.

La utilització no autoritzada expressament de la informació continguda en el domini, així com els perjudicis que pogueren ocasionar-se en els Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial de l’Ajuntament de Bocairent, podrà originar el exercici per aquest de les accions que legalment procedisquen.

El tractament de les dades de caràcter personal que s’arrepleguen a través del domini se subjecta al que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa aplicable. L’interessat podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establits en la legislació aplicable.