premis-9-doctubre

Fotografia: Juan Sanz

Dimecres passat, el teatre Avenida va acollir la sisena edició de la gala dels premis 9 d’Octubre, organitzada pel Consell Municipal de Cultura i l’Ajuntament de Bocairent. Un any més, el nombrós públic assistent va testimoniar el seu reconeixement tant a l’alumnat local amb millor expedient acadèmic com als guardonats per la seua trajectòria personal i col·lectiva en benefici de Bocairent.

Així, Clara Blasco Cantó, María Amparo Molina Molina, Rocío Morales Solbes, Sara Risueño Cabanes i Paula Silvestre Vicedo van rebre els diplomes corresponents de mans de la regidora d’Educació, Olga Vanyó, i de l’alcalde, Josep-Vicent Ferre. Al seu torn, l’alcalde i la regidora de Cultura, Paqui Cabanes, van entregar els pergamins acreditatius al pintor Antonio Ferri i al Grup de Danses “Cardaors”, com a premis 9 d’Octubre 2014.

A més, la gala es va completar amb la projecció de tres audiovisuals, els parlaments institucionals i dels premiats, i l’acompanyament musical de Damián Molina Beneyto (piano) i Mª José Llobregat Vicedo i Alfredo Francés Galiana (membres del Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub). En conjunt, un acte solemne, presentat per Ester Jordá Solbes, que va preludiar la celebració del Dia del Poble Valencià.