x-fira-llibre

Algunes de les iniciatives culturals posades en marxa en els últims temps a Bocairent comencen a consolidar-se definitivament. Un bon exemple n’és la Fira del Llibre, que enguany arriba a la desena edició. Fa, doncs, una dècada que la Regidoria de Cultura, juntament amb la Biblioteca Pública Municipal, va decidir convocar llibreters, escriptors i lectors a la plaça de l’Ajuntament per celebrar la festa de les lletres.

D’aquesta manera, els qui a hores d’ara assumim les responsabilitats organitzatives de l’esdeveniment tenim el repte de seguir la tasca de les persones i entitats que l’abril de 2008 van plantar les primeres llavors. Unes llavors que es van fer créixer els anys vinents amb iniciatives complementàries com els concursos literaris, promoguts amb els centres escolars, o la programació Abril el mes de les paraules, que actua de marc general.

Per tant, cal agrair enormement el treball dels que han permés arribar als deu anys de Fira, tots ells ben representats pels participants i col·laboradors que han impulsat l’edició d’enguany. A més, volem explicitar un agraïment especial als veïns i visitants que, durant tot aquest temps, heu avalat l’activitat amb la vostra presència i, així, n’heu assegurat la continuïtat. Esperem retrobar-nos els dies 29 i 30 d’abril, ja que esteu tots convidats a gaudir de la  X Fira del Llibre de Bocairent.